Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot
 

Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wes tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ora kroso netes eluh neng pipiku Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepiye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekanku Ora maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo arep turu angel merem

Ora maido sopo wong sing ora trenyuh

Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu, entenono tekaku Umpomo tanganku dadi

Suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepiye maneh mergo

Kahananku

Cah ayu…


Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Post a Comment for "Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot"