Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

 

Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot


Wes samestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye meneh iki pancen nasib ku

Kudu nandang loro koyo mengkene

Remuk ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebul lamis wae

Dek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo ke bacut tresno

Ora ngiro saikine cidro

Wes samestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasib ku

Kudu nandang loro…


Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

Post a Comment for "Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot"