Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot
 


Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot


Sworo angin

Angin sing ngreridu ati

Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pengen nangis

Ngetokke eluh neng pipi

Suwe ra weruh

Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo

Ngalem neng dadaku

Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo

Ngalemo neng aku

Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit

Sing ono nduwur kayangan

Watu gedhe

Kalingan mendunge udan

Telesono

Atine wong sing kasmaran

Setyo janji

Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purba

Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis

Telesono klambi iki

Jroning dodo

Ben ra garing ngekep janji

Ora lamis…


Post a Comment for "Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot"