Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma

Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma


Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma


Teman Rasa Pacar

Pernah aku mencoba dekat dengan lelaki

tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata

kowe takon aku opo ono cinta

tentang diriku dengan dirinya


begitu juga sebaliknya dengan diriku

aku ngroso cemburu yen delok awakmu

cedhak cedhak karo wong wedok selain aku

kok iso aku dadi cemburu


sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran

tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan


sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran


terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan


apalagi aku crito marang sliramu

aku nganti sambat karo kanca kancaku

antara berteman atau pacaran

jawabane pacaran wae


wis jan atiku tambah bingung rasane

aku wedi mergo tresno medotke kancane

yo wis ngene wae penting bahagia

teman rasa pacar ojo nganti bubar


sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran

tapi kita cuma sebatas teman


dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran


terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan


dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran


terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan


Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma

Judul Lagu : Teman Rasa Pacar

Album: Single

Label : DD STAR Record

Post a Comment for "Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma"