Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Sayang - Via Vallen

Lirik Lagu Sayang - Via Vallen

Lirik Lagu Sayang - Via Vallen


sayang,

opo kowe krungu jerit e ati ku

mengharap engkau kembali

sayang

nganti memutih rambut ku

rabakal luntur treno ku


wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku

sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu

duko pujane ati nanging koe ora ngerti

kowe wes tak wanti wanti

malah jebul sak iki koe mblenjani janji

jare sehidup semati nanging opo bukti

kowe medot tresno ku demi wedoan liyo

yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo


meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

merana urip ku

aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku

aku nangis, nganti metu eluh getih putih


Reff :

sayang

opo kowe krungu, jerit e ati ku

mengharap engkau kembali

sayang

nganti memutih rambut ku

ra bakal luntur tresno ku


hari demi hari uwes tak lewati

yen pancen dalane kudu kuat ati

ibarate sego uwes dadi bubur

nanging tresno iki ora bakal luntur

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu

ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu

wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku

nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu


meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

merana urip ku

aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku

aku nangis, nganti metu eluh getih putih


sayang opo krungu tangis e ati ku

mengharap koe bali nang jero ati iki

nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih

mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci

aku marang sliramu jero ning ati

aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati

mung kango sliramu

cinta mu tetap abadi

selamanya sampai akhir hayat ini


meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

merana urip ku

aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku

aku nangis, nganti metu eluh getih putih


percoyo opo pemujamu

cintamu tetap abadi




 Lirik Lagu Sayang - Via Vallen

Post a Comment for " Lirik Lagu Sayang - Via Vallen"