Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Mahesa

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Mahesa


Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Mahesa


sing usah riko katik ngaling-ngaling maning

alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe

isun weruh dewek riko suloyo

isun weruh dewek dung riko mageh demen larene


sing usah riko katik ngaling-ngaling maning

alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe

isun weruh dewek riko suloyo

isun weruh dewek dung riko mageh demen larene


dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi welase

dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi teko nong welase


sing usah riko katik ngaling-ngaling maning

alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe

isun weruh dewek riko suloyo

isun weruh dewek dung riko mageh demen larene


sing usah riko katik ngaling-ngaling maning

alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe

isun weruh dewek riko suloyo

isun weruh dewek dung riko mageh demen larene


dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi welase

dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi teko nong welase


dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi welase

dinggo paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi teko nong welase


Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Mahesa

Artist: Mahesa

Title: Ojo Nguber Welase

Ciptaan : Koming

Album: Melon Duet Manis

Label : Samudra Records


Post a Comment for "Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Mahesa"