Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ketutup Tresno - Aldy Embrian

Lirik Lagu Ketutup Tresno - Aldy Embrian


Lirik Lagu Ketutup Tresno - Aldy Embrian


banyu ning langit uwis temetes

nandani wis direstui bumi

tresnoku sing jeru iki

mung kanggo sliramu siji

raono sing iso ngalangi


wong liyo arep ngomong kepiye

nyeritake kabeh elekmu

jarene kowe koyo ngene

jare kowe koyo ngono

aku wis ora peduli


sing tak cekel kowe serius karo aku

tulus karo aku, ra bakal ninggalke aku

aku ra peduli kabeh masa lalumu

kabeh ceritomu wis ketutup karo tresnomu


wong liyo arep ngomong kepiye, nyeritake kabeh elekmu

jarene kowe koyo ngene, jare kowe koyo ngono, aku wis ora peduli


sing tak cekel kowe serius karo aku

tulus karo aku, ra bakal ninggalke aku

aku ra peduli kabeh masa lalumu

kabeh ceritomu wis ketutup karo tresnomu


sing tak cekel kowe serius karo aku

tulus karo aku, ra bakal ninggalke aku

aku ra peduli kabeh masa lalumu

kabeh ceritomu wis ketutup karo tresnomu


Lirik Lagu Ketutup Tresno - Aldy Embrian

Post a Comment for "Lirik Lagu Ketutup Tresno - Aldy Embrian"