Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma

Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma


tansah eling omongmu

naliko kowe pamit rabi

kaget atiku ngene rasane

ajur sakjrone dodoku


tok blenjanji sumpahmu

dek biyen kae ono kene

tegone kowe ngapusi aku

kowe rabi malah karo mantanmu


ajur atiku rasane remuk dodoku

krungu pamitmu ngajak pisahan aku

aku ora ngerti opo toh salahku

kowe malah milih balik karo mantanmu


aku berkorban kanggo roso tresno iki

bahkan patiku tetep tak belani

nanging nyatane kowe malah ra ngerti

gawe loro nganti ajur roso tresno iki


sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro

nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno


tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi

kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene

tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


ajur atiku rasane remuk dodoku

krungu pamitmu ngajak pisahan aku

aku ora ngerti opo toh salahku

kowe malah milih balik karo mantanmu


aku berkorban kanggo roso tresno iki

bahkan patiku tetep tak belani

nanging nyatane kowe malah ra ngerti

gawe loro nganti ajur roso tresno iki


sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro

nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno


tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi

kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene

tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro

nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno


tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi

kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene

tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi

kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene

tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


 Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma

Post a Comment for " Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma"